5 redenen om partner te worden van AMT Live

✓ Een kwalitatief bezoekersprofiel van belangrijke beslissers uit zowel Nederland als België. We streven naar ruim 3.500 bezoekers.

✓ U positioneert uw organisatie als dé kennispartner in business. U bent onderdeel van een toonaangevend kennisevenement en een belangrijk netwerkmoment in de branche.

✓ Integreer uw deelname in het totale concept. Via een vakinhoudelijke kennissessie met een select gezelschap heeft u direct 1-op-1 contact met uw doelgroep. U ontvangt na afloop ook de contactgegevens van de deelnemers van uw kennissessie.

✓ Lift mee met de multimediale campagne rondom het evenement in AMT, op www.amt.nl en de AMT nieuwsbrief.

✓ Als partner kunt u op een laagdrempelige en informele wijze uw boodschap effectief onder de aandacht brengen bij uw doelgroep, zowel voor, tijdens als na het event.

Voor meer informatie en mogelijkheden, neem contact op met uw accountmanager via amtsales@vakmedianet.nl of 088- 5840 655. Of download hier de AMT Live presentatie met uitgebreide informatie over de mogelijkheden en tarieven.

 

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Partner worden?

Accountmanager
Joost van Duin
joostvanduin@vakmedianet.nl
Telefoon: 088 - 5840 655

Contact

Heb je vragen over Auto Prof - AMT Live of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.