Sessies AMT Live

AMT Live staat voor leren, beleven en ontmoeten. Naast een unieke informatievloer waar je volop kennis kunt tanken, hebben wij samen met onze partners een interessant programma voor je samengesteld. Op het programma staan elke dag 24 Kennissessies van AMT en haar partners. De kennissessies zijn praktisch ingestoken met zowel technische als ondernemen gerichte onderwerpen.

Bekijk hieronder het overzicht van de Kennissessies van AMT en de partners van AMT Live. Nog niet alle sessies zijn ingevuld, maar dit gebeurt zo snel mogelijk.

Sessie
Di 30 Jan
20:25 - 20:50
Wo 31 Jan
20:25 - 20:50

Mobiliteit 2020, wat staat ons te wachten?

Jan Wouters is manager innovatie & internationalisering bij AutomotiveNL, de clusterorganisatie van de Nederlandse automotive industrie. Hij is expert als het gaat om veranderingen in de automotive op het gebied van Smart Mobility, Connected Cars en EV's. Tijdens AMT Live, geeft Jan een inkijkje in de ontwikkelingen in de autoindustrie én hij blikt terug het verleden. Die combinatie geeft een unieke kijk op welke trends echt zijn en welke niet. Op boeiende en humoristische wijze weet Jan je mee te trekken in de evolutie van de autotechniek. 'Is die innovatie wel écht een innovatie?'. Middels prikkelende vragen doe je mee aan een interactieve quiz. Test je kennis, ga de strijd aan met je vakgenoten en win mooie prijzen.

Jan Wouters

Jan Wouters houdt zich in zijn professionele werk zowel bezig met de toekomst van de automotive - / mobiliteitssector als met het verleden. Jan studeerde Autotechniek aan de HTS in Apeldoorn en daarna in de avonduren aan de TU/e; Technologie & Innovatiebeleid met de focus op transities. Tegelijkertijd studeerde Jan aan de O.U. Organisatie & Strategie met de focus op financieel management. Jan is manager innovatie & internationalisering bij AutomotiveNL; de clusterorganisatie van de Nederlandse automotive industrie. De focus ligt daarbij op slimme en schone mobiliteit van de toekomst. Daarnaast is Jan directeur van één van de grootste automotive archieven van Europa. Vanuit die hoedanigheid heeft hij ook een boek geschreven over de geschiedenis van de elektrische auto, getiteld: is het marktaandeel van 1914 in 2020 haalbaar?

Sessie
Wo 31 Jan
18:00 - 19:00

Finale Bedrijfsauto- en Autotechnicus van de Toekomst

Het zit er op. De eerste ronde van de verkiezing van ‘Bedrijfsauto- en Autotechnicus van de toekomst’ is afgesloten. Vier weken lang hebben studenten Mbo-Autotechniek zich gestort op de online kennistest.

De vier beste studenten van zowel Bedrijfsautotechnicus- als Autotechnicus van de Toekomst wedstrijd strijden op 28 oktober in de examenwerkplaats van Innovam in Nieuwegein verder om de titel.

De beste twee van beide halve finales strijden op de tweede dag van AMT Live op het AMT Horecaplein voor de winst. Dit belooft weer een bijzonder spannende wedstrijd te worden.

Gwen Jansen

Gwen Jansen werkte eerder bij Bovag en startte daarna een eigen communicatiebureau. Ze verzorgde met haar team de PR van vele bedrijven in de autobranche. In 2012 besloot ze haar passie voor het maken van films weer op te pakken met als jongste resultaat de documentaire De Autovakmannen. Een documentaire met een komische inslag op het leven van autotechnici in een veranderende omgeving. Gwen begeleidt op AMT Live vol passie de finales van de Autotechnicus van de Toekomst en Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst.

Ga direct naar:

   

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Partner worden?

Accountmanager
Joost van Duin
joostvanduin@vakmedianet.nl
Telefoon: 088 - 5840 655

Contact

Heb je vragen over Auto Prof - AMT Live of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.